Gy.I.K. 2017-07-25T10:42:01+00:00

Gyakran Ismételt Kérdések

1.) Hogyan működik pontosan az “Ismétlődő bankkártyás fizetés”-i mód? Mikor számíthatok a havidíjak levonására?

 • Ha ismétlődő bankkártyás fizetést választottál, rendszerünk minden hónapban automatikusan ugyanazon a napon kezdeményezi a havidíj levonását a számládról, amelyik napon először elindítottad az ismétlődő fizetési igényedet vagy azon a napon amelyiken a legutóbbi sikeres terhelés történt.

  Amennyiben nem sikerül a levonás, úgy azt követően maximum 10 napon keresztül próbálja levonni rendszerünk a havidíjat. Ha ekkor sem sikerül levonni az összeget, akkor a rendszer nem próbálja újra megterhelni a kártyát, így az ismétlődő fizetésed lemondásra kerül.
  Amennyiben ez bekövetkezik, OSA tagságod akkor sem veszíted el és a későbbiekben is lesz lehetőséged tovább fizetni a havi tagsági díjat.

  A tervezhetőség érdekében – eleget téve kéréseteknek – augusztus hónaptól minden hónapban küldünk majd egy értesítő levelet, a várható terhelést megelőző három nappal.

  Ha le szeretnéd mondani a havi automatikus terhelést akkor azt az emlékeztető levél (tárgy mező: “Az OSA havidíj levonása 3 nap múlva várható”) végén szereplő link segítségével tudod megtenni.

2.) Élő rendezvény

 • Mikor lesz pontosan az őszi, élő rendezvény Péterrel?
  Ez a rendezvény 2017. szeptember 3-án, a Kongresszusi Központban, Budapesten kerül megrendezésre és kizárólag OSA tagoknak lesz elérhető.
 • Miről fog szólni ez az élő rendezvény?
  A pontos program még egyeztetés alatt.
 • Mi van akkor, ha nyertem ajándék jegyet az eseményre, de nem tudok elmenni?
  A kiküldött értesítő levélben egy link segítségével át kellett venned a belépőjegyedet, amennyiben nem tudsz velünk tartani és ezt nem tetted meg, úgy a felszabaduló helyedet természetesen átadjuk másnak.
  Amennyiben átvetted a jegyed és utána derült ki, hogy mégsem tudsz velünk tartani, úgy kérlek, hogy ezt mielőbb jelezd az onlinesikerakademia@szabo-peter.hu e-mail címen. Előre is köszönjük!
 • Honnan tudhatom, hogy benne vagyok-e az első 2000 regisztrálóban, hogy kapok-e ajándék belépőjegyet?
  Ezzel kapcsolatban a jelentkezésedet követően azonnal a visszaigazoló levélben értesítettünk egy “*****Gratulálunk!*****” kezdető rövid, kék szövegrészben, ha bent voltál az első 2000 regisztráló között.
 • Ha nem vagyok azok között, akik belépőjegyet nyertek, akkor hogy tudok részt venni?
  Ezzel kapcsolatban még kis türelmedet kérjük, még folyamatos egyeztetés alatt van, hogy miként tudnánk minél többeteknek lehetőséget biztosítani az élő rendezvény alkalmával.

3.) Ajándék Brian Tracy konferenciaanyag

 • Mikor juthatok hozzá az ajándék Brian Tracy konferenciaanyaghoz?
  Amennyiben legalább 6 hónapon át velünk tartasz a programban, akkor tesszük elérhetővé számodra a 29.970 Ft értékű, 6 órás konferencia hang- és videóanyagát teljesen ingyen, letölthető formátumban.
  Ha féléves, vagy éves előfizetést választottál, ezt az anyagot a befizetést követően azonnal megküldtük neked egy külön e-mail üzenetben és amennyiben havi előfizetést választottál, úgy természetesen a hatodik hónapot követően szintén jogosulttá válsz erre az ajándékra.
 • Akkor is megkaphatom az ajándék anyagot, ha havi előfizetést választottam?
  Természetesen igen. Ebben az esetben a hatodik hónapot követően válik számodra is elérhetővé az ajándék.
 • Hogyan tudom letölteni a konferencia anyagot?
  A tőlünk kapott e-mail üzenetben találod – melyekben az elérési linkeket is küldtük – találhatsz egy rövid útmutatót ezzel kapcsolatban. Ha mégis elakadtál, akkor kérlek, keress minket bizalommal az onlinesikerakademia@szabo-peter.hu e-mail címen, vagy a +36708818588-as telefonszámon.
 • Mi a teendő, ha én még nem kaptam meg az ajándék anyagot pedig féléves, vagy éves előfizetést választottam?
  Ebben az esetben kérlek keress minket bizalommal az onlinesikerakademia@szabo-peter.hu e-mail címen és természetesen újra elküldjük számodra.

4.) Havidíjas előfizetések esetén:

 • Hova tudom átutalni a következő havidíjat? Mi a számlaszámotok?
  Kedvezményezett neve: Guruló Egyetem Kft.
  Kedvezményezett számlaszáma: 10300002-10680542-49020029 (MKB Bank)

  Nemzetközi forint átutalás esetén:
  IBAN Számlaszám: HU40 1030 0002 1068 0542 4902 0029 (MKB Bank)
  SWIFT kód: MKKB HU HB

  Fontos, hogy az utalásoknál a közlemény rovatba írd be neved és egyedi azonosítódat, vagy e-mail címedet! Köszönjük!

 • Ha most havidíjas csomagot váltottam, akkor lesz-e lehetőségem a következő hónapban is előfizetni?
  Természetesen igen. Van lehetőséged minden hónapban befizetni a következő havi tagságot és ennek esedékességéről természetesen e-mail üzenetben is értesítünk.
 • Van-e arra lehetőség, hogy minden hónapban magától levonódjon a bankkártyámról a havidíjam, kérhetem-e ezt?
  Természetesen igen, a második hónaptól lesz lehetőséged a “Rendszeres havidíj automatikus levonása bankkártyáról” fizetési módot kiválasztani. Ha ezzel a lehetőséggel élsz, lesz egy külön jelölőnégyzet, melyet be kell pipálnod, ezzel hozzájárulsz ahhoz, hogy ezeket a levonásokat automatikusan minden hónapban megtegyük.
 • Fogok-e kapni emlékeztetőt, hogy el kell utalnom a következő havidíjat, vagy nekem kell figyelni ezt?
  Természetesen igen, minden hónapban küldünk egy emlékeztető levelet a havi díjad esedékességéről és bármikor dönthetsz úgy, hogy átutalásról bankkártyás fizetési módra váltasz!

5.) Belépéssel kapcsolatos kérdések:

 • Nem tudok belépni, azt a hibaüzenetet kapom, hogy “Érvénytelen e-mail cím vagy jelszó!”. Mi a teendő?
  Ebben az esetben kérjük, hogy ellenőrizd, hogy a megadott e-mail címed pontosan került-e beírásra és nem kerülte-e be elé, vagy mögé egy plusz szóköz.
  Kérlek, hogy karaktereként is ellenőrizd a beírt felhasználóneved (e-mail címed). Abban az esetben, ha egy, a böngésződ által korábban megjegyzett opciót választasz ki ennek beírásakor, sajnos gyakran előfordul, hogy egy korábban hibásan megadott (elgépelt) lehetőséget kínál fel.

  Amennyiben az e-mail címeddel minden a legnagyobb rendben, úgy kérlek, hogy a jelszavad beírásakor ellenőrizd, hogy a kis- és nagybetűket is megfelelően adtad-e meg! Ha ezt követően sem enged be a felület, szükség esetén kattints az “Elfelejtett jelszó” szövegre a bejelentkezés gomb alatt, ebben az esetben kapsz egy e-mail üzenetet, ahol van lehetőséged új jelszó megadására.

  Ha ezt követően sem sikerül belépned, akkor kérlek, hogy írj az onlinesikerakademia@szabo-peter.hu e-mail címre, vagy hívj a +36708818588-as telefonszámon és biztosan találunk megoldást!

 • Van-e arra lehetőség, hogy minden hónapban magától levonódjon a bankkártyámról a havidíjam, kérhetem-e ezt?
  Természetesen igen, a második hónaptól lesz lehetőséged a “Rendszeres havidíj automatikus levonása bankkártyáról” fizetési módot kiválasztani. Ha ezzel a lehetőséggel élsz, lesz egy külön jelölőnégyzet, melyet be kell pipálnod, ezzel hozzájárulsz ahhoz, hogy ezeket a levonásokat automatikusan minden hónapban megtegyük.
 • Hogy tudom megváltoztatni a jelszavamat?
  A jelszavad megváltoztatásához még a bejelentkezés előtt, kérlek, hogy kattints az “Elfelejtett jelszó” szövegre a bejelentkezés gomb alatt, ebben az esetben kapsz egy e-mail üzenetet, ahol van lehetőséged új jelszó megadására.